Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szent Valentin napján a szeretet és a szerelem energiái sokkal erősebbek, mint más napokon. Ilyenkor a szerelemhozó varázslatok nagyobb rezgéseket keltenek, mint az év bármelyik másik napján, vagyis, - Valentin nap - Szerelem magazin
részletek »

Szerelemhozó varázslat Valentin-napra

Valentin nap Magazin. Egy szál virág, pár kedves szó, apró gesztus, kedves meglepetés amelyekkel kedveskedünk szerelmünknek, szerettünknek e napon. Receptek, érdekességek, hírek, a Valentin nap eredete, SMS-ek, versek ... mindent a Valentin napról!
Valentin nap - Szerelem magazin
Itt vagy: Valentin nap - Szerelem magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Szerelemhozó varázslat Valentin-napra
Szerelemhozó varázslat Valentin-napra
Szerelem...
Szent Valentin napján a szeretet és a szerelem energiái sokkal erősebbek, mint más napokon. Ilyenkor a szerelemhozó varázslatok nagyobb rezgéseket keltenek, mint az év bármelyik másik napján, vagyis, ha a jövő évi Valentin-napot már boldog párkapcsolatban szeretnéd tölteni, akkor ideje varázsolni!
Előkészületek

Mielőtt nekikezdenél a varázslásnak, csitítsd le az elméd, és teremts magad körül nyugodt körülményeket. Ez minden varázslat alapja: ne kapkodj, és gondoskodj róla, hogy amíg a szertartást végzed, senki nem zavarhasson.
Hirdetés

Meditálj, tisztítsd meg a fejedet a hétköznapi problémákkal kapcsolatos gondolatoktól, és koncentrálj arra, hogy mit is szeretnél elérni a varázslattal. Próbálj meg ráhangolódni a szerelmi rezgésekre, amelyek ezen a napon sokkal erősebbek.

Ha ez megvan, akkor képzeld el lelki szemeid előtt annak a férfinak a tulajdonságait - külsőket és belsőket egyaránt -, akit magad mellé szeretnél társnak. Minél részletesebben kidolgozod a tökéletes pasi képét, annál jobb, hiszen így a varázslatod is hamarabb célba ér. Ezután ismét próbálj meg a rezgésekre koncentrálni, hogy a lelked egésze ráhangolódjon a bűbájra.


Szerelemhozó varázslat

A varázslathoz szükséged lesz néhány vörös gyertyára és hasonló színű papírlapra. Gyújtsd meg a gyertyákat magad körül, és írd fel a lapra azokat a tulajdonságokat, amelyeket meditáció közben kigondoltál. Ha úgy érzed, hogy minden részletre kitértél, akkor nyisd ki az ablakot, és ülj le törökülésben.

A gyertyák lángjára koncentrálva olvasd fel hangosan, egyesével a nagy Ő tulajdonságait. Az ablaknyitásra azért van szükség, mert a szél segít továbbítani a szóbeli kéréseidet és gondolataidat is az illető felé.

Amikor a végére értél, képzeld el még egyszer magad előtt a tökéletes pasit, majd a papírlapot égesd el a gyertyák lángjában. A legjobb, ha odakészítesz egy tűzálló tálat, amiben a papírdarab elhamvadhat.

Ezután fújd el a gyertyákat, és a hamuvá lett kéréseket szórd ki a szélbe. Csukd be az ablakot, és köszönd meg a segítséget Szent Valentinnak, aki a szerelmesek védőszentje. Végezetül tartsd nyitva a szemed, nehogy elszalaszd az igazit, aki innentől kezdve bármikor betoppanhat az életedbe!


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Valentin nap, tippek, ötletek, fényképes ajándék, szerelem, varázslat
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-08 12:18:43
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü