Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az írásod, ahogyan a betűket gömbölyíted, a levélpapír és boríték, amelyet úgy választasz, hogy kicsit Te is benne légy, olyan kedves meglepetés, hogy hidd el napokig a párnája alatt fogja ő - Valentin nap - Szerelem magazin
részletek »

Lepd meg kedvesed Valentin napon egy őszinte, szerelmes levéllel!

Valentin nap Magazin. Egy szál virág, pár kedves szó, apró gesztus, kedves meglepetés amelyekkel kedveskedünk szerelmünknek, szerettünknek e napon. Receptek, érdekességek, hírek, a Valentin nap eredete, SMS-ek, versek ... mindent a Valentin napról!
Valentin nap - Szerelem magazin
Itt vagy: Valentin nap - Szerelem magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Lepd meg kedvesed Valentin napon egy őszinte, szerelmes levéllel!
Lepd meg kedvesed Valentin napon egy őszinte, szerelmes levéllel!
Az írásod, ahogyan a betűket gömbölyíted, a levélpapír és boríték, amelyet úgy választasz, hogy kicsit Te is benne légy, olyan kedves meglepetés, hogy hidd el napokig a párnája alatt fogja őrizni a kedves!
Egy szerelmeslevélnél fontos a papír színe, minősége. Férfiaknak ajánljuk a fehér, vagy csontszínű papírt. A nők válogathatnak a papírboltok gazdag, színes kínálatából.

A levélpapír és a boríték illeszkedjen egymáshoz! Jó ha a bélyeget is magunk ragasztjuk a levélre, hogy csinos legyen! (A postás kisasszony erre nem fog ügyelni!)


Ötletként ajánljuk egyedi bélyeg felragasztását, amelyet a Magyar Postától rendelhetsz meg, saját képed vagy közös fotótok felhasználásával.
Hirdetés

Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Valentin nap, tippek, ötletek, ajándék, szerelmes levél
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-05 08:13:32
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü