Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A szeretet hűséget jelent a kapcsolatban, a másikkal való együttes növekedés akarását, nem a hibák felfedezésével való azonnali elrohanást. A szeretet a szeretettet első helyre helyezi az életben és - Valentin nap - Szerelem magazin
részletek »

Idézetek a szeretetről és a szerelemről

Valentin nap Magazin. Egy szál virág, pár kedves szó, apró gesztus, kedves meglepetés amelyekkel kedveskedünk szerelmünknek, szerettünknek e napon. Receptek, érdekességek, hírek, a Valentin nap eredete, SMS-ek, versek ... mindent a Valentin napról!
Valentin nap - Szerelem magazin
Itt vagy: Valentin nap - Szerelem magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Idézetek a szeretetről és a szerelemről
Idézetek a szeretetről és a szerelemről
A szeretet hűséget jelent a kapcsolatban, a másikkal való együttes növekedés akarását, nem a hibák felfedezésével való azonnali elrohanást. A szeretet a szeretettet első helyre helyezi az életben és olyan cselekedetet eredményez, amely mindig a legjobbat ajánlja fel a másiknak. A szeretet azt jelenti, hogy a legjobbat kívánjuk és adjuk a másiknak, még annál is jobbat, mint amit magunknak adnánk. Anthony Strano
Hétköznapi népek kis tettei, apróságok tartják sakkban a sötétséget. Egyszerű kedvesség és szeretet.
A hobbit - Váratlan utazás c. film
Hirdetés

Vannak olyan gyengéd és finom érzésű természetek, akiket valami makacsság, valami szemérem visszatart attól, hogy megnyilatkozzanak, és a szeretett lénynek kimutassák gyengeségüket, nem csak mások jelenlétében, hanem még kettesben is - kettesben még kevésbé; csak ritkán tör fel bennük a szeretet, s annál hevesebben, annál féktelenebbül, minél hosszabb ideig fojtották vissza.
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

Miként a szeretet isteni állapot, a magány emberi állapot. És aki érti az élet csodáját, abban e kettő gond nélkül megfér egymás mellett.
Paulo Coelho

Az ember nem akarja a mindenki által használt nevén nevezni azt, amit igazán szeret. Becézgetni szeretné, s annak hívni, amit a szíve diktál, mert csak így érzi azt, hogy igazán az övé.
L. I. Lázár

Kisgyermekkoromban vágyódtam a szeretetre - amiről most azt gondolom, hogy az egészséges és jól működő élet egyik legfontosabb alapanyaga -, és szórványosan meg is kaptam azt. Ha belegondolok, valószínűleg ez volt az egyetlen egészséges dolog, amit kaptam. A "Szeretet Levesének" neveztem ezt. Meg voltam győződve arról, hogy amíg ebből eleget kapok, addig mindig meglesznek a szükséges eszközeim ahhoz, hogy megbirkózzak az élet hiányosságaival.
Zach LeBeau

Elég elfeledkezni magunkról és másokat szeretni, s az ember nyugodt, boldog és igen jó lehet.
Lev Tolsztoj

Az érdek nélküli szeretet lehet feltétel nélküli. A szerepek, a maszkok nem tudják szeretni egymást. Csak azt szeretheted, akit ismersz, és csak azt ismerheted igazán, akit szeretsz. Akitől félsz, az nem szeret igazán, ha szeretne, akkor nem félnél tőle. A szeretet és a bizalom egy tőről fakad.
Feldmár András

A szeretet a szeretőnek a vágya arra, hogy a másik életét könnyebbé és gazdagabbá tegye, olyan módon, ahogy a másik óhajtja. Nem ahogy én. Ha téged szeretlek, úgy kell szeretni téged, ahogy te akarod azt, nem ahogy én.
Feldmár András

A szeretet, ha valódi, nem lehet önző, nem kívánja a másiktól, hogy feladja az egyéniségét, lemondjon mindenről, ami az életének értelmet ad.
Syndie Maison

Ha szeretsz, vigyázz magadra! Szemben úszol az árral, s a világgal szembe mész. Szeretni manapság annyit jelent, hogy lángot gyújtasz a szélviharban. A tüzet meg kell óvni, mert elfújja a szél. Napról napra újra kell éleszteni - elsősorban saját magadban.
Müller Péter

Egyszer majd megtanulod, rájössz, hogy ne akard mindenkire ráhúzni a szeretetedet. Nem kell az mindenkinek. Érezni fogod, hogy ki érdemli meg, és ki az, akinek szüksége is van rá. Tanuld meg nem osztogatni feleslegesen - egyébként is. Kinek van arra energiája?
Oravecz Nóra


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Valentin nap, tippek, ötletek, fényképes ajándék, szerelem, idézetek, szeretet
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-30 13:04:06
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü