Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Valentin-naphoz közeledve a levegő megtelik szerelemmel. Add át magad te is a hangulatnak néhány romantikus filmmel! Bújj össze a kanapén a pároddal, vagy mozizz akár egyedül. Nincs ötleted - Valentin nap - Szerelem magazin
részletek »

Filmajánló egy romantikus estéhez kedveseddel

Valentin nap Magazin. Egy szál virág, pár kedves szó, apró gesztus, kedves meglepetés amelyekkel kedveskedünk szerelmünknek, szerettünknek e napon. Receptek, érdekességek, hírek, a Valentin nap eredete, SMS-ek, versek ... mindent a Valentin napról!
Valentin nap - Szerelem magazin
Itt vagy: Valentin nap - Szerelem magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Filmajánló egy romantikus estéhez kedveseddel
Filmajánló egy romantikus estéhez kedveseddel
Szerelmünk lapjai
Valentin-naphoz közeledve a levegő megtelik szerelemmel. Add át magad te is a hangulatnak néhány romantikus filmmel! Bújj össze a kanapén a pároddal, vagy mozizz akár egyedül. Nincs ötleted melyik filmet válaszd? Ezúttal összegyűjtöttünk néhányat, mellyel te is ráhangolódhatsz erre a különleges napra!
Szerelmünk lapjai

A romantikus műfaj talán egyik legszebb alkotása ez a film ami Noah és Allie felkavaró történetét meséli el Nicholas Sparks regénye alapján. A szegény munkásfiút és a gazdag arisztokrata lányt a véletlen sodorja össze, a minden elsöprő szerelmet a szülők, és a társadalmi különbségek választja el.

Évekkel később azonban az egykori szerelmesek újra keresztezik egymás útját. Vajon mi történik akkor, ha a sors ad még egy esélyt életed szerelmének?
Hirdetés


Micsoda nő

Igazi tündérmese, melyben Vivien a gyönyörű, és jószívű prostituált igaz mindent elsöprő szerelemről álmodik, ám úgy érzi soha nem lehet benne része, A sors összehozza a szívtelen üzletemberrel, és ez a találkozás végül mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.

Séta a múltba

Egy igazi érzelmes történet igaz szerelemről, életről és halálról, egyúttal pedig a tökéletes boldogságról. Landon Carter a gondtalan gazdag fiatalok életét éli a gimnáziumban, amikor egy iskolai tréfa rosszul sül el, és Landont büntetésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik. A fiú ekkor ismerkedik meg egy különleges lánnyal, aki azonnal elvarázsolja.

P.S I love you

Egy gyönyörű film szerelemről, és újrakezdésről. Holly élete nagy szerelméhez ment feleségül, aki bármikor képes mosolyt csalni az arcára. Ám mikor a férfi egy betegség következtében meghal, Holly teljesen összeomlik. Gerry még halála után segít kedvesének, melynek segítségével a nő ismét felfedezheti önmagát. A film felteszi a kérdést: Túl lehet élni szerelmünk elvesztését?

Igazából szerelem

Nem csak karácsonykor, de Valentin-napon is szinte kötelező filmnek számít. Ez az a történet, amit érdemes időről időre elővenni, és erőt meríteni belőle. A film 8 különböző párról szól, akik lazán összekapcsolódnak anélkül, hogy tudnának róla. És mi más lenne az eseményekben a mozgatórugó, mint a szerelem, mely nincs tekintettel sem rangra, sem életkorra, sem családi állapotra.

Mindenképpen talán

Vegyünk egy válófélben lévő édesapát, akinek kislánya folyamatosan kíváncsi. Hogyan ismerkedtek meg a szülei? És mikor szerettek egymásba? Will a manhattani apuka azonban nem ad egyszerű választ, inkább rafinált fejtörőt talál ki Mayának. Három számára akkoriban fontos nőről kezd mesélni, a kislánynak pedig rá kell jönnie melyik közülük az édesanyja.
Micsoda nő Micsoda nő
Séta a múltba Séta a múltba
P.S I love you P.S I love you
Igazából szerelem Igazából szerelem
Mindenképpen talán Mindenképpen talán
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - P.S I love you, Igazából szerelem, Séta a múltba, Micsoda nő, Szerelmünk lapjai
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-12 07:42:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü